Обвинение в разврат с три малолетни и едно непълнолетно момче

...
Обвинение в разврат с три малолетни и едно непълнолетно момче
Коментари Харесай

Пак съдят английския пастор Хъл заради разврат с четири момченца

Обвинение в разврат с три малолетни и едно малолетно момче остави в ареста за непрекъснато Даниел Ериксон-Хъл -английския свещеник от ромския квартал “Надежда” в Сливен.
Решението е на районния съд в града отпреди седмица след 5-часово трагично съвещание. Според обвиняването
престъпните действия са осъществени от юни до 10 август т.г. Това не е първият развой против него за сходно действие.
Хъл апелира ареста и през днешния ден мярката му се гледа още веднъж. На 10 август криминалисти задържаха 47-годишния мъж в жилището му в Сливен. От години англичанинът е клиент на Темида и в родината си, и в България.
Доскоро той беше обвиняем в Сливенския областен съд за неплатени налози в изключително огромни размери - 31 641 лв., за получени от него най-вече от чужбина дарения от 958 819 лева от 27 юли 2017 година до 30 септември 2019 година В нито един от тези случаи Хъл не е подал данъчна декларация, както изисква българското законодателство, твърди обвиняването.
Чужденецът получавал великодушните дарения като свещеник в “Християнски център “Единство” със седалище в Сливен.
Това дело стартира на 11 февруари м.г. и завърши преди към два месеца с неоправдателна присъда. То продължи дълго, защото подсъдимият искаше всичко да се превежда на родния му британски език, което е негово право. В хода на правосъдното дирене обаче се потвърдиха неплатени от него налози в надалеч по-малък размер - 3774 лв.. Тях Хъл заплати дружно с насъбраните лихви.
Заради това той бе освободен от наказателна отговорност. Съдът му наложи единствено административна санкция от 1000 лв., която той апелира сега.
През 2019 година мъжът бе задържан и упрекнат за блудничество - тогава с 8 момчета от сливенския квартал “Надежда”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР