Обвинена в измама за 16 милиона рубли (около 430 хиляди

...
Обвинена в измама за 16 милиона рубли (около 430 хиляди
Коментари Харесай

София екстрадира рускиня, обвинена в измами за 16 милиона рубли

Обвинена в машинация за 16 милиона рубли (около 430 хиляди лева) гражданка на Руската федерация е екстрадирана от България, съобщи ТАСС като цитира известие на съветското вътрешно министерство.

„ Лице, упрекнато в осъществяване на закононарушение по алинея 4 на член 159 от Наказателния кодекс на Руската федерация („ Измама в огромни размери “) е екстрадирано от България в Русия, съпроводено от чиновниците на Бюрото за национална сигурност на Интерпол на Министерството на вътрешните работи на Русия “, гласи известието.

Според предварителното следствие екстрадираната се споделя Елена Морева. Обвинението против нея е, че в интервала от април 2013 година до септември 2014 година посредством машинация и нарушение на доверието е взела пари от други хора в размер на 16 милиона рубли под претекст, че спомага за подписване на контракти за продажба и регистрация на благосъстоятелност върху аграрен парцел. След това тя е напуснала Руската федерация и оповестена за интернационално търсене от Интерпол.

През май тази година тя е била арестувана в България, се показва в известието на Министерството на вътрешните работи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР