Обувките и лятото са онова любимо дуо, което заема специално

...
Обувките и лятото са онова любимо дуо, което заема специално
Коментари Харесай

Кои са задължителните обувки този сезон?

Обувките и лятото са това обичано дуо, което заема особено място в сърцето на всяка дама. Те са във безконечен романс с изпъстрена с разнообразни сюжети история. Намирането на верния чифт за топлия сезон не постоянно е лесна задача. Защо ли? Защото обувките са освен визитна картичка на персоналния жанр, само че и тъй като лятото е това обичано време от годината, в което се манифестират стремежи и се събират най-милите мемоари, които ни топлят през зимата.

За това в този материал влизаме в обувките на лятото, с цел да ви разкажем за най-горещите модели, с които си заслужава да изживеете сезона.
Кои са най-актуалните дамски обувки този сезон?

Ако би трябвало да опишем единствено с две думи трендовете при обувките този сезон, ще използваме комфорт и жанр. Дизайнерите са извънредно благосклонни към представителките на нежния пол, като на фундамент са издигнати удобството и безупречното лъчение.

Представяме ви най-горещите модели за сезона, които покориха стилните столици и се трансфораха в must have в дрешника на всяка фешъниста:

Платформи: Сандалите и чехлите на платформи вид танк, са същински шлагер този сезон, с покана да изживеете лятото по един моден и несравним метод. Освен, че прибавят сантиметри височина на своята притежателка, са и извънредно комфортни. Съчетават се сполучливо с целия гардеробен боеприпас, като ви слагат в центъра на стилните радари.

Мокасини: Не, не се заблуждавайте, че са подобаващи единствено за студеното време. Предвид стилното им лъчение, тези затворени обувки са с всесезонен темперамент и са в топ тренда за това лято. Ако към момента не сте се сдобили с чифт, в този момент е моментът!
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР