Обстрелвана е централната част на Харков, съобщи кметът Игор Терехов.

...
Обстрелвана е централната част на Харков, съобщи кметът Игор Терехов.
Коментари Харесай

Руските сили са обстреляли централната част на Харков frognews.bg

Обстрелвана е централната част на Харков, заяви кметът Игор Терехов. Според него едното попадение е в двуетажна постройка, където към този момент работят екипите на незабавните служби. До момента няма информация за ранени или починали.

Междувременно украинската контраатака в региона на Херсон набира скорост. Украинската войска унищожи Антоновския мост, употребявайки ракетните системи с висока акуратност „ Хаймарс “.

Украинската страна е претърпяла загуби в региона на Чернигов след съветска ракетна офанзива. Петима души починаха и 25 бяха ранени при съветски въздушен удар против хангари на учебно заведение за водачи в град Кропивницки.

„ Можете да изберете който и да е било ден в Украйна, да вземем за пример днешния или всеки ден след 24 февруари, с цел да установите, че никой по света не влага в тероризъм повече от Русия. Това има потребност от юридически отговор на световно равнище “.

Зеленски благодари на американския Сенат, който по-рано единомислещо утвърди резолюция, с която приканва държавния секретар Антъни Блинкън да дефинира Русия като страна, подкрепяща тероризма.

Като причина са посочени съветските дейности в Чечения, Грузия, Сирия и Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР