Обстоятелствата около инцидента на Круковски ще бъдат разследвани от следователите.

...
Обстоятелствата около инцидента на Круковски ще бъдат разследвани от следователите.
Коментари Харесай

”Загина“ поредният шеф на „Газпром“

Обстоятелствата към случая на Круковски ще бъдат разследвани от следователите. Те към този момент са възнамерявали аутопсия, съобщи организация ТАСС въз основа на отчети на Следствения комитет на територията на Краснодарски край.

Андрей Круковски, който съгласно съветски медии е обичал планината и е бил и добър планинар, е умрял на елементарна туристическа пътека, водеща от покрайнините на курорта, благосъстоятелност на „ Газпром “, към останките на крепостта. Круковски има зад тила си изкачвания по съществени направления, в т. ч. до Килиманджаро и Елбрус.

Шефът на „ Красная поляна “ е следващият управител на „ Газпром “, който намира гибелта си през последните месеци. През април в московския му апартамент беше открит трупът на Владислав Аваев, някогашен вицепрезидент на Газпромбанк, както и труповете на жена му и щерка му. Всички са били убити, а съветската полиция разгласи, че Аваев е прострелял първо жена си и детето си, а по-късно се е самоубил.

Почти по същото време испанската полиция откри в курорта Лорет дел Мар телата на съветския милионер Сергей Протосеня, на брачната половинка му и щерка му. Те наели къща в региона за Великден. По информацията на испанската полиция Протосеня умъртвил с секира и нож жена си и щерка си, а по-късно се обесил. Протосеня беше някогашен зам.-шеф на борда на шефовете на най-голямата компания производител и експортьор на съветски полутечен природен газ Новатек.

Според информация на CNN при започване на тази година са починали още Леонид Шулман, началник на превоза на сдружението „ Газпром Инвест “ и различен управител на Газпром – Александър Тюлаков, заместник-генерален шеф на Единния разчетен център на компанията. И за двамата като аргументи за гибелта им е посочено самоубийство.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР