Обстановката в света става все по-напрегната, това е заявил Владимир

...
Обстановката в света става все по-напрегната, това е заявил Владимир
Коментари Харесай

Владимир Путин: Обстановката в света става все по-напрегната

Обстановката в света става все по-напрегната, това е декларирал Владимир Путин, съобщи ТАСС. Руският президент е поздравил дипломатите на ръководената от него страна с техния професионален празник, отбелязван през днешния ден.  " Обстановката в света става все по-напрегната. Това значи, че са нужни по-активни дейности, ориентирани към обезпечаване на непоклатимост и основаване на обективен международен ред ", е показал още той в приветствения адрес.

 
По думите на президента чиновниците във външнополитическата централа на Москва е трябвало да работят по-усилено и да се възползват от ситуацията на страната в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации (Русия, наред с Англия, Съединени американски щати, Франция и Китай, е непрекъснат член на груповия орган на ръководство на международната  организация), както и от присъединяване на Москва в междудържавни обединявания – БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка) и други.

" Благодарение на напъните на дипломатите ни в Сирия бяха направени големи крачки към реализиране на мир. Даден бе ход на разговора за промени в Конституцията на близкоизточната страна ", подчертал е още той.

Путин също е призовал съветските дипломати да продължат да пазят ползите на Русия и нейните жители по света. " Сред главните задания за тази година са и сполучливите подготовка и отбелязване на 75 години от края на Втората международна война ", е показал още Путин и поискал здраве и професионални триумфи на дипломатите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР