Обстановката в Манчестър Юнайтед вече е спокойна след празненствата по

...
Обстановката в Манчестър Юнайтед вече е спокойна след празненствата по
Коментари Харесай

Тен Хаг: Футболистите бяха доста ентусиазирани

Обстановката в Манчестър Юнайтед към този момент е спокойна след празненствата по случай продобиване на шампионата за купата на Лигата, призна мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг. В неделя Юнайтед победи с 2:0 Нюкасъл и победи с първо отличие през последните шест сезона.

" Футболистите бяха много въодушевени през вчерашния ден. Това е повече от обикновено. Отпразнуваха момента. Завърнахме се към тренировките и трябваше да създадем бързо възобновяване. Тези, които взеха по-малко присъединяване във финала, се показаха мощно в заниманието ", разяснява нидерландецът пред медиите, представен от Ройтерс.

Тен Хаг беше подложен под съществено напрежение, когато 20-кратните първенци изгубиха първите си два дуела през актуалната акция.

" От опит знам, че се изисква избран интервал от време преди се построи жанр на игра и всички да станат част от този значим развой. Не съм изпадал в суматоха в нито един момент. Мразя да изгубвам, това е повече от ясно, само че по принцип провалите дават положителни уроци ", сподели още Тен Хаг.

В сряда Манчестър Юнайтед приема Уест Хям в дуел от петия кръг в шампионата за купата на Футболната асоциация.

Антони Марсиал и Кристиан Ериксен няма да играят за домакините, до момента в който Фред и Люк Шоу остават под въпрос до последния миг.

" Всеки един дуел е много значим за нас. Винаги гледаме единствено към идващия ни мач, а не вършим сметки за по-късно ", сподели Ерик загар Хаг след въпрос по отношение на идното в неделя дерби сред Ливърпул и Юнайтед.
 Без нито една минута в шампионата: Роналдо има право на златен орден от
Без нито една минута в шампионата: Роналдо има право на златен орден от " Карабао къп "

Право на орден имат всички футболисти, почнали сезона в британски клуб
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР