Обстановката в лагера на националния отбор по футбол на Черна

...
Обстановката в лагера на националния отбор по футбол на Черна
Коментари Харесай

Селекционерът на Черна гора се закани на България

Обстановката в лагера на националния тим по футбол на Черна гора наподобява извънредно тягосна след пропуснатата победа против Литва в европейска подготовка в Каунас нощес. Мачът приключи 2:2, а домакините изравниха безусловно секунди преди да изтече добавеното време.

Този процес отприщи страстите в лагера на балканците, които посрещат България в неделя. Преди мача Черна гора имаше 4 точки и при триумф щеше да се изравни със Сърбия на второто място, която пък падна на собствен терен от Унгария.

" Тежко е, само че би трябвало да продължим напред. Трябва да се съвземем, чака ни още един сложен мач. Загубихме точки, които не могат да бъдат обезщетени, само че желаеме да се върнем към победния път против България и да забележим какво ще стане по-късно.

Ние искахме да спечелим и да държим ориста в наши ръце, а в този момент ще подвластен от другите, а това е най-лошото във футбола. Все отново това е уравновесена група, няма да е елементарно на никого против Литва, изтезаха се Сърбия и Унгария, и то вкъщи си ", съобщи Миодраг Радулович.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР