„Обстановката се нагнети след това, което се случи на българо-турската

...
„Обстановката се нагнети след това, което се случи на българо-турската
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Става въпрос за пари в цялата история


„ Обстановката се нагнети по-късно, което се случи на българо-турската граница и с ползите на Таки с тази лаборатория, която се оказа, че е една черна каса за събиране на пари. От там ескалираха нещата, тези обстоятелства са значими “, уточни ген. Атанас Атанасов – заместител ръководител на Народното събрание и народен представител от „ Демократична България “.

Работата на частна лаборатория за проучване на плодовете и зеленчуците на граничен пункт „ Капитан Андреево “ беше спряна, откакто стана ясно, че контролът по храните се прави единствено от частната компания, която прибира главните такси.

Трябва да вършим разлика сред Слави Трифонов и неговата парламентарна група. В последна сметка там има разнообразни хора, означи ген. Атанасов във връзка изказването на водача на Има Такъв Народ, с което разгласи, че изтегля министрите на партията от кабинета. Аз не бих споделил, че това, което прави Слави Трифонов, е известно на хората от групата му, добави ген. Атанасов.

Трябва да се съблюдава конституционната процедура, в случай че има подадени оставки да бъдат импортирани в Народното събрание и глас национален - глас божи, уточни още той.

Според него изборите са вид, само че от „ Демократична България “ ще създадат всичко допустимо да стабилизиране на ръководството.

„ Това се случи тъкмо в навечерието на гласуването на актуализацията на бюджета и колкото и жестоко да звучи, става въпрос за пари в цялата история. Ако е за разплащане с компаниите, страната ги дължи тези пари и се търсят механизми в бюджета и запаси за разплащане, само че би трябвало да се съобразяваме с това, че имаме трагична смяна на ситуацията “, уточни още ген. Атанас Атанасов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР