Обстановката е динамична, а ситуацията е оскъдна. Важно е да

...
Обстановката е динамична, а ситуацията е оскъдна. Важно е да
Коментари Харесай

Румен Радев отписа Пригожин. Президентът беше сигурен и в победата на Русия за 3 дни

Обстановката е динамична, а обстановката е нищожна. Важно е да знаем какви са аргументите – събаряне на Путин или старите му разправии с Министерството на защитата, разяснява президентът Румен Радев.

Според него е проблем е образуването на наемна войска, защото е мъчно да се каже какво ще се случи с нея след края на една война.

Винаги, когато се образува една наемна войска, която се въоръжава тежко и то когато в нея има нарушители, постоянно има проблем с нея, когато войната свърши. А в този момент виждаме, че има с нея развръзка даже преди войната да е свършила, добави президентът.

„ Последната локация на „ Вагнер “ не е на фронта и тук би трябвало да се замислим каква е задачата ѝ. Тук са въвлечени евентуални военни дейности на територията на Русия – това ще има резултат “, уточни Радев.

„ Трябва да дефинираме какво значи победа. Пригожин има лимитирана мощ и местна власт. Ако държавното управление се консолидира против това лимитирано наличие, не мисля, че има късмет “, сподели още президентът.
Радев не е мощен в прогнозите
за войната в. Още първоначално й той изрично заложи за триумф на Русия. И то бърз.

„ Както споделих и с другите водачи, видно е, че Русия ще завоюва тази война, само че тя доста мъчно ще завоюва мира. С експанзия мир не се печели “. Това съобщи президентът Румен Радев след на високо ниво във формат Б-9, отдадена на укрепването на източния фланг на НАТО. Тя бе през февруари 2022 година.

И тук е мястото да си зададем още веднъж въпроса – Автентичен русофил или е „ натовски офицер “, що за човек е Радев?

Отговорът преди време даде Иван Костов: „ Той е един от идейните поддръжници. С държанието си на съветски сътрудник за въздействие той евентуално е почтен човек, в смисъл не получава някакви пари, не го купуват, само че това дава отговор на вътрешните му убеждения. Мисля, че това са му убежденията. Той беше сигурен, че Русия ще победи Украйна за три дни или за една седмица, нали си спомняте? “

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР