Обстановка у нас е дестабилизарана и това в геополитически аспект

...
Обстановка у нас е дестабилизарана и това в геополитически аспект
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Има сериозна заплаха България да влезе в кремълската орбита

Обстановка у нас е дестабилизарана и това в геополитически аспект обслужва съветските ползи. Русия има интерес да бъде пробита евроатлантическата общественост и най-слабото звено още веднъж се оказа България. В този смисъл това е някаква победа за Кремъл. Това разяснява в ефира на Нова ТВ зам.-председателят на „ Демократична България “ ген. Атанас Атанасов.

Настоящото държавно управление е потребно за България. Ще създадем всичко, с цел да бъде арестувано това държавно управление. Трябва да се търси поддръжка за това държавно управление – това е лидерска работа на Политическа партия. 16 депутати на Демократична България ги има, акцентира политикът.

Ген. Атанасов посочи, че има сериозна опасност България да влезе в кремълската орбита. Затова би трябвало да се търси необятна политическа поддръжка, в това число измежду опозицията.

Политиката е обща работа, а не един или различен вожда да приказва нещо. Сега се изискват бързи дейности и те би трябвало да бъдат осъществени от премиера, който ние ще поддържаме. Трябва България да остане съдружник на Европейски Съюз и НАТО, с цел да можем да получаваме тяхната поддръжка.(…) Ако се стигне до рухването на това държавно управление, би трябвало Политическа партия още веднъж да вземе мандата и да се сформира ново държавно управление. И се надявам на национално отговорно държание на политическите сили, съобщи генералът.

Трябва да се търси обединяване и консолидация към евроатлантическата ос. Не желаеме да участваме в злепоставянето на българските национални ползи. Не може да се обслужват персоналните ползи на един човек за сметка на българските национални ползи, разяснява ген. Атанасов.

В този подтекст той се обърна към Борисов и му предложи, в случай че желае да бъде потребен на страната, да си стои в Банкя, а не да обикаля страната и да буни хората със своите разкази. Атанасов бе безапелационен, че при неговото ръководство съветските ползи не са били допрени по никакъв метод, само че акцентира, че ГЕРБ не е Борисов.

Политикът счита, че въпросът с районен съд Македония е инспириран от съветската агентура. А картата Македония е безусловно оправдание, зад които стоят доста пари.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР