Обслужените клиенти в НАП-Добрич, до началото на месец септември 2019

...
Обслужените клиенти в НАП-Добрич, до началото на месец септември 2019
Коментари Харесай

Повече данъчни декларации са подадени в НАП-Добрич

Обслужените клиенти в НАП-Добрич, до началото на месец септември 2019 година са 67 012, демонстрира разпечатката от системата за обслужване на чакащи клиенти. Средното време за обслужване на един клиент в офиса на Национална агенция за приходите е 6 минути – оповестява представителят Красимир Павлов.

Броят на признатите и обработените годишни данъчни заявления до сегашния миг е 21 031, като за същия интервал на миналата година техният брой е 20 480.

13 277 физически лица са заявили приходите си пред НАП-Добрич, от началото на годината, а юридическите лица, които се заявили облагата си пред приходната организация са 7373.

16 530 е общият брой на издадените удостоверения от локалния офис на приходната организация, като близо 6 000 са удостоверенията за съществуване или липса на отговорности.

6897 трайно безработни добруджанци са заявили, че ще заплащат здравните си вноски сами, като са подали декларация пример 7.

От НАП-Добрич, припомнят на жителите и компаниите, че имат опция един път годишно сами да поправят дължимия налог, заявен пред организацията с годишната декларация. Това става с подаването на еднократна коригираща декларация след приключване на периода за подаване на годишната данъчна декларация. Формулярът се приема до 30 септември на 2019 година за промени, свързани с заявените налози от миналата година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР