Обследване на пътя от Генерал Тошево към Граничния пункт Йовков

...
Обследване на пътя от Генерал Тошево към Граничния пункт Йовков
Коментари Харесай

Ремонт затапи натоварен път край Кардам

Обследване на пътя от Генерал Тошево към Граничния пункт Йовков ще бъде осъществено през днешния ден. Причината е в извънредно компрометираното положение на пътната права, която тук-там е труднопроходима, както и километричната опашка от тежкотоварни коли, чакащи да преминат границата и проблемите, която тя основава, както за жителите на село Кардам, по този начин и за останалите участници в придвижването, съобщи БНР.

Подписано е в допълнение съглашение в Агенция „ Пътна инфраструктура “ и след Великденските празници ще се пристъпи към преасфалтиране на 500 метра от пътната права с обща дължина от над 7 км, уточни регионалният шеф на Добрич Здравко Здравков.

Заради непрекъснатата опашка от камиони се обмислят разновидности за отклоняването им за интервала на изчакване, а кметът на село Кардам Георги Събев упорства за построяването на буферен паркинг. Мостовото оборудване също е в компрометирано положение, а от повече от година е и с отстранена мантинела, по пътя липсва и хоризонтална маркировка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР