Obsidian Entertainment (Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity) успокоиха геймърите

...
Obsidian Entertainment (Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity) успокоиха геймърите
Коментари Харесай

Obsidian обещава: Без микротранзакции в следващата ни игра

Obsidian Entertainment (Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity) успокоиха геймърите от своята общественост, че идната им игра ще е без микротранзакции. На тях им се наложи да изясняват това, откакто стана ясно, че идната им ролева игра ще бъде издадена благодарение на Take-Two, студио, посочило афинитета си към спомагателните схеми за монетизация в заглавия, като NBA 2K. Нищо такова няма да има – микротранзакции, кутии с плячка или каквото и да е сходно. Това даде обещание Obsidian в особено известие в един от форумите си. „ Отговорът е елементарен: не. Без микротранзакции от какъвто и да е тип в играта ни “.

Освен това, в изявление за IGN, студиото разкри, че Takе-Two е доста добър сътрудник и към този момент не са принуждавали Obsidian да включат нещо в играта, което да не дава отговор на визията на студиото. „ Те са страхотни партьори и ние сме извънредно разчувствани от това да работим с тях за нашето RPG “, изясняват Obsidian за Private Division, дъщерна компания на Take-Two и развъдник за инди заглавия.

Засега малко са известните неща към тази нова игра, само че от студиото към този момент споделиха, че става дума за план по-голям и важен от Pillars of Eternity 2: Deadfire, краудфъндингово изпитание, генерирало поддръжка в размер от над $4.4 млн. Студиото продължава работата си по PoE 2, която би трябвало да излезе през идната година за платформите на Windows, Линукс и macOS.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР