“Общото между наративите на опозицията са дезинформацията, фалшивите новини, омраза,

...
“Общото между наративите на опозицията са дезинформацията, фалшивите новини, омраза,
Коментари Харесай

Явор Божанков: Общият проруски фронт Възраждане, БСП, ИТН и Рад...

“Общото сред разказите на опозицията са дезинформацията, подправените вести, ненавист, учредена на етнос, пол, цвят на кожата, расизъм, хомофобия ”, безапелационен бе той и добави:

" Общото е, че същите разкази, в същата последователност, с безусловно същите думи употребява и режима в Кремъл ".

Божанков упрекна " Възраждане " в заварка с Русия, като сподели, че опозицията не може да формулира опция на държавното управление:

 

“За да има предварителни избори и ново ръководство, би трябвало да има управническа опция. Такава няма. Нито проруската “Възраждане ”, нито Българска социалистическа партия, нито Има Такъв Народ могат да образуват управническа опция ”.

 

Божанков сподели още, че опозицията си желала гласуването на хартия, с цел да има опрощение. “Истината обаче е, че и на хартия, и на гълъб, резултатите за вас са същите, само че имате опрощение, тъй като другояче би трябвало да приемете, че вашето деструктивно, нелогично и несъответстващо държание ви води до тези резултати ”. 

“Това е добра вест за кабинета, само че не е добра вест за демокрацията. Всяка демократична страна се нуждае от мощни ръководещи, само че и от мощна съпротива. Такава съпротива в този парламент няма ”, сподели още той.

 

“Опозицията в 49-ия Парламент на България борави с език на омразата. Европа желала да ни изпълни с нарушители, само че с какви да е, а сирийци и афганистанци. Но не какви да е сирийци и афганистанци, а мургави - споделя Тошко Йорданов от Има Такъв Народ. Европа желае да ни направи зло, неприятно - самата концепция, че Европа желае да унищожи държава-членка на Европейски Съюз, съдружник е тъкмо опорна точка на режима в Кремъл ”, уточни депутатът.

“Този общ фронт можем да назовем проруски. Можем да бъдем и по-груби и да включим и президента Радев в него. Можем да ги назовем орки, да ги пратим да си образуват федерация на орките и да я кръстят Оркистан. Но сме длъжни да създадем друго - да даваме европейска вероятност пред България, да изобличаваме, да се противопоставяме на всеки опит България да бъде отклонена от пътя си към Европа и цивилизованите страни ".

“От ГМО, през джендъри, до бежанци - опозицията в 49-ия Парламент се принизи до тайна Фейсбук група ”, уточни той.

 

ФрогНюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР