Общоприето е схващането, че за мъжете аналният секс е най-високият

...
Общоприето е схващането, че за мъжете аналният секс е най-високият
Коментари Харесай

Вижте какви са притесненията на мъжете, свързани с аналния секс

Общоприето е схващането, че за мъжете аналният секс е най-високият връх в интимните връзки и всички те се стараят да го покорят.
Е, съвсем всички. Как обаче мощният пол в реалност възприема ласките, които се случват в така наречен заден двор и какво им минава през главата преди и след сходен акт вижте в идващите редове.

Притесняват се от… знаете какво. Добре, в случай че сте дами, сигурни сме, че не желаете да чувате нещо сходно, само че признайте си почтено – не се ли тревожите и вие, че когато излезе на открито, може да има… леко оцветяване? За дамите даже е по-лесно в тази ситуация, тъй като в случай че са си създали съкровен душ авансово, знаят, че няма какво да ги тормози. Но господата не могат да бъдат уверени, че партньорката им се е погрижила за интимната си хигиена тъкмо там, изключително в случай че им следва за пръв път да пробват на другото място.

Усещането е друго. Ще приказваме на езика на мъжете – разликата е като сред елементарна пица и калцоне. Съставките са едни и същи, усетът е подобен, само че въпреки всичко има разлики, които ви карат от време на време да желаете затворената пица.

Спокойно им е, че не можете да забременеете . Не че при всеки съкровен акт мъжът си мисли за бебета, само че постоянно съществува опцията за нежелана бременност, което прави дните преди месечния цикъл на дамата много напрегнати. При аналния секс обаче такава заплаха няма и в случай че практикувате секс без презерватив, удоволствието за мъжа е още по-голямо, тъй като не е нужно да пази партньорката си при приключване.

Искат да си вземат душ незабавно след акта. Сещате се за какво, нали? Не му се сърдете обаче, а просто го последвайте в банята, тъй като там може да продължите с удоволствията под душа.

Притесняват се да не ви наранят. Мъжете са наясно, че би трябвало да бъдат извънредно деликатни по време на анален секс и все пак се тревожат дали се оправят добре и дали не ви боли. За да бъде удоволствието взаимно, наложително използвайте лубрикант, а най-добре и презерватив. Те освен ще провокират нужната мокрота, само че и ще предпазят мъжа (тук става въпрос за презерватива, схваща се) от интимни заболявания.

А някои просто не го обичат. Абсолютен мит е схващането, че всички мъже си падат по аналния секс. Честно казано, много представители на мощния пол въобще не изпитват наслаждение от този тип интимни милувки и избират общоприетите такива. Случаят малко прилича онази “легенда ”, че всички мъже обичат мусака – с риск да ви разочароваме ще ви кажем, че това също не е правилно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР