Общоприето е, че онлайн търговия е „върхът“ на съвременните бизнес

...
Общоприето е, че онлайн търговия е „върхът“ на съвременните бизнес
Коментари Харесай

4 предимства на онлайн търговията с интегрирано ERP в България

Общоприето е, че онлайн търговия е „ върхът “ на актуалните бизнес интервенции и вследствие на това все по-голям брой компании се обръщат към виртуални платформи, с цел да усилят продажбите си. В този смисъл с платформата за електронна търговия предлага обилни преимущества, които си коства да се обмислят.

Управление на потребителска база

Целта е клиентите да се обслужват още по-бързо и по-ефективно. Интегрирането на ERP системата с платформата за електронна търговия разрешава да се усъвършенства ръководството на базите данни, защото предлага интеграция в действително време. Това от своя страна разрешава още по-близък контакт както с клиенти, по този начин и с снабдители. Благодарение на автоматизацията на дилемите, може автоматизирано да се събират данни за клиентите, което значи още по-бърза и по-ефективна доставка на артикули.

Управление на инвентара

Във всеки бизнес, изключително в тези, профилирани в електронната търговия, инвентаризацията е сериозен миг. с онлайн магазина разрешава ръководството на инвентара още по-ефективно, защото ERP системата дава опция за поддържане на настояща информация за цените на продуктите и запасите. Освен това, с помощта на, поръчките се извършват автоматизирано, предотвратявайки закъснение и проблеми с клиентите и в бизнеса.

Комбиниране на счетоводство и фактуриране

Друго преимущество на консолидираното на ERP с платформи за електронна търговия е, че предлага опцията за синхронизация на два или повече финансови процеса, като счетоводство и фактуриране. След приемане на поръчката системата може автоматизирано да пристъпи към издаване на уведомление за доставка, като фактурирането и счетоводството се правят автоматизирано. По този метод се заобикалят неточности и забавяния.

Спестяване на време и разноски

Няма да е пресилено да се твърди, че консолидираното на ERP с електронния магазин ще помогне за понижаване на времето и разноските, като в същото време ще предложи спестявания на оперативни разноски посредством автоматизацията на всички процеси.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР