Общоизвестен факт е, че едно от нещата, за които жените

...
Общоизвестен факт е, че едно от нещата, за които жените
Коментари Харесай

Дженифър Лопес сподели мнението си за бившата на Бен Афлек и отношенията им

Общоизвестен факт е, че едно от нещата, за които дамите не обичат да приказват, е някогашните половинки на своите мъже. Нещо повече, в случай че разполагаха с задоволително власт да го сторят, те вероятно с наслада биха забранили със закон повдигането на тематиката в тяхно наличие, написа dir.bg.

Само че колкото и неприятно чувство да им носи тя, от време на време засягането ѝ е просто неизбежно, както неотдавна откри Дженифър Лопес, съгласила се да даде изявление за списание " Vogue ". В диалога с изданието тя показа, че след сватбата си с Бен Афлек, състояла се през миналото към този момент лято, тя се е фокусирала напълно върху фамилията, надявайки се наследниците ѝ да изградят положителни връзки с тези на брачна половинка ѝ.

Звездата е майка на две деца - 14-годишните близнаци Ема и Макс, които роди по време на брака си с сътрудника си Марк Антъни, до момента в който актуалният ѝ сътрудник е татко на три - 16-годишната Вайлет, 13-годишната Серафина и 10-годишния Самуел, които са от връзката му с Дженифър Гарнър.
Снимкa: Shutterstock  Дженифър Лопес показа мнението си за някогашната на Бен Афлек и връзките им

Пред медията изпълнителката на " Love don't cost a thing " за първи път направи коментар по отношение на тогавашната обичана на мъжа си, с която споделят едно и също име. Тя я дефинира като " необикновен родител ", като също по този начин означи, че въпреки и разграничени, Гарнър и Афлек се оправят ужасно във възпитанието на дъщерите и сина си.

Що се отнася до това по какъв начин децата одобряват обстановката, Лопес споделя, че към този момент всичко върви добре.

" Те са младежи и е изцяло обикновено да изпитват разнообразни или смесени усеща. Това, което желая неговите деца да знаят, е, че в мое лице имат нов съдружник - някой, който в действителност ги обича и е подготвен да се грижи безрезервно за тях. Разбира се, това важи с цялостна мощ за Бен и моите деца също ", споделя тя.

Наскоро стана ясно, че Лопес публично е решила да одобри семейството на Афлек - решение, което бе остро подложено на критика в материал, поместен на страниците в " New York Times ".

" Ние сме брачен партньор и брачна половинка. Гордея се, че ще нося неговата фамилия. Не мисля, че това ще е проблем, в случай че всички ще продължат да ме назовават Лопес, без значение какво написа в документите ми ", споделя тя.

Лопес, която преди този момент беше сгодена за Афлек при започване на 2000 година, споделя, че по време на първия им романс двамата са били " толкоз млади и толкоз влюбени ". Тя прибавя, че тяхното " нехайно " отношение към тогавашната им връзка, разпаднала се пред очите на обществото, е било неправилно.

" От оня миг станах доста внимателна ", признава латино дивата, говорейки за времето след раздялата им.

" Не знам дали предлагам това на всички ", искрено декларира носителката на " Грами ". " Понякога израствате един до различен или просто растете по друг метод. Ние двамата се изгубихме, само че след това се намерихме още веднъж. Не желая обаче да подценявам всичко случило се през годините, когато не бяхме дружно, тъй като всички тези неща също бяха действителни... "

Във времето сред връзките им Дженифър споделя, че се е научила да слага себе си преди всичко, а не колегата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР