Общоградско тържество за Деня на независимостта организират от 11 ч.

...
Общоградско тържество за Деня на независимостта организират от 11 ч.
Коментари Харесай

Свиленград с „Фестивал в куфар“ на 22 септември

Общоградско празненство за Деня на независимостта провеждат от 11 ч. на площад „ Пети октомври “ в Свиленград. Там продължава и програмата на „ Фестивал в куфар “, който стартира на 20 септември и продължава до 25 септември. Организатори са общината и локалният клон на Фондация „ Музикална юноша “ с креативен шеф маестро Кирил Търпов.

От 10 ч. през днешния ден огромната зала на свиленградската администрация ще се трансформира в „ Театрална работилница “ с доктор Антоанета Петрова – учител в Департамент „ Театър ” на Нов български университет.

Майсторски клас по поп и джаз-пеене ще организира преподавателят в Департамент „ Музика “ доктор Илиян Парасков от 13 ч. в залата на Хорова школа-Свиленград, бул.„ България “ 26, ет. 2 от 13 ч.

От 19 ч. на откритата сцена пред свиленградската библиотека Университетският спектакъл на Нов български университет ще показа постановката „ PLАYBACK ”.

Свиленградският „ Фестивал в куфар “ приключва на 25 септември, от 19 ч., също на откритата сцена пред библиотеката с поп и джаз-концерт на младия артист Ясен Неделчев „ Музиката е фантазии, музиката е обич ”. На 20 септември той започва в библиотеката с показване на младия стихотворец Владислав Ивов и най-новата му книга „ Спомени ". Фестивалът е част от програмата за Деня на Свиленград 5 октомври.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР