Общоарменски благотворителен съюз Парекордзаган“ кани пловдивчани на премиерата на Два

...
Общоарменски благотворителен съюз Парекордзаган“ кани пловдивчани на премиерата на Два
Коментари Харесай

Премиера на спектакъла „Два дома“ в събота


Общоарменски благотворителен съюз „ Парекордзаган “ кани пловдивчани на премиерата на „ Два дома “ – благотворителен концерт-спектакъл на танцовите групи към „ Парекордзаган “ – Пловдив. Събитието е на 10 декември (събота) 2022 година, в Голямата зала на Драматичен спектакъл „ Н. Масалитинов “ – Пловдив, началото е в 18:30 ч.

Два дома, минало и бъдеще се сливат в една история, разказана посредством магията на танца.  Спектакълът е в същото време памет към всички наследници на арменците, които намират бездънен смисъл да продължат да съхраняват и споделят националните ни благосъстояния, история и просвета до през днешния ден.

„ Спектакълът е отдаден на нашите предшественици, които са намерили своя втори дом в България. С доста обич, употребявайки езика на танца, ще ви разкажем за духовното възобновление на нашия народ, за неговата воля, мощна религия, с която постоянно е отстоявал християнството, за поколенията, които няма да не помнят завета на своите предци – „ В  дългия път към своето бъдещето не си пускайте ръцете„, показа Хрипсиме Нурикян, Председател на AGBU Пловдив, уредници на концерта.

Билетите са лимитирани!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР