“Общо взето работим по селекцията. Отборите, които градят, са тези

...
“Общо взето работим по селекцията. Отборите, които градят, са тези
Коментари Харесай

Шумен обяви целите си за новия сезон

“Общо взето работим по селекцията. Отборите, които градят, са тези със сериозните бюджети и по-големите благоприятни условия. При тях средствата не са толкоз проблематични. Ще имаме тим, имаме обезпечен бюджет и работим по това да се уголемява неговата рамка, с цел да можем да създадем по-добър сезон и да надградим ”, съобщи Янков пред Sportal.bg .

През предишния сезон тимът на Шумен приключи на деветата позиция в крайното класиране на НБЛ с баланс от 4-23, записвайки пет победи по-малко от последния участник в плейофите - Ямбол, който завърши акцията с 9-18.

“На този стадий сме фокусирани върху това да запазим играчите, чиито контракти са изтекли. Водим договаряния. Целта ни през идващия сезон е да се класираме за плейофите и да участваме в шампионата за Купата. Това е една задача, която си слагам аз персонално като треньор. Надявам се и бюджетът ни да е малко по-голям, с цел да можем да създадем една по-добра селекция, която да ни разреши да осъществяваме посочените цели ”, добави треньорът на Шумен.
 Шумен резервира своя капитан Шумен резервира своя капитан
Засега само е ясно, че капитанът на тима Виктор Серафимов ще продължи да пази цветовете на родния си клуб и през идващия сезон.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР