Общо взето прокуратурата играе ролята на стопер, стопира делата, това

...
Общо взето прокуратурата играе ролята на стопер, стопира делата, това
Коментари Харесай

РАШКОВ ОБЯВИ: По делата за Хемус има основание за снемане на имунитет, но прокуратурата мълчи

" Общо взето прокуратурата играе ролята на стопер, стопира делата ", това съобщи Бойко Рашков пред Комисията по вътрешна сигурност към Народното събрание.

" Моя е информацията - има произвеждане за част от делата за " Хемус ", което стои. Информацията, която имам от месец и половина е, че има съображение за снемане на имунитет и в случай че някой е обърнал внимание аз го предложих на медиите ", сподели още той.

" Сега нямам данни това произвеждане да се движи въобще. Би следвало тази конструкция, която проверява, към този момент да е завършила това дело, само че без прокуратурата - това не може да стане. Тя бездейства. Вероятно има причина, само че нека тя не е лична причина. Ние работим в полза на страната и обществото, а тя в чии интерес работи - не знам ", добави Рашков.

" Нашите материали ще отидат там. Ние не може да създадем нищо без прокуратурата. Но за какво прокуратурата не си употребява пълномощията по закон и Конституция - нямам отговор ", сподели още вътрешният министър.

" Поне на този стадий имам информация, че наблюдаващият прокурор по следствието против " Булгаргаз " ни спомага, само че когато пристигна време да повдигнем обвиненение - ще се види дали това е откровено ", показа още Бойко Рашков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР