Общо тринадесет от настоящите играчи на Берое няма да бъдат

...
Общо тринадесет от настоящите играчи на Берое няма да бъдат
Коментари Харесай

Големи промени в Берое

Общо тринадесет от актуалните играчи на Берое няма да бъдат част от тима през идната акция, оповестиха от клуба. Ръководството на отбора благодари на всички футболисти, с които се разделя и им пожелава триумф отсега нататък!

Както е известно Душан Перниш приключва своята кариера и ще се завърне в своята татковина Словакия. Той записа 115 мача с екипа на отбора. Играчите с изтичащи контракти, които ще продължат своята кариера в други тимове са Георги Ангелов (62 срещи), Илиас Хасани (24 срещи), Крум Стоянов (33 срещи), Теди Мезаг (43 срещи), Димо Бакалов (16 срещи), Ибрахима Конте (43 срещи) и Октавио (37 срещи).

Своите контракти с отбора по взаимно единодушие прекратиха Християн Василев (10 срещи), Иван Минчев (89 срещи), Еривалдо (22 срещи) и Радослав Апостолов (2 срещи). Договорът за наем на Гаюс Макоута (39 срещи) пък изтече и той се завръща в португалския Брага.

"Още един път благодарим на всички играчи, че защитаваха цветовете на нашия клуб и им желаем всичко най-хубаво! ", написаха от клуба.
 Берое
източник: Берое

От идващия сезон ще има промени и в треньорския щаб на Берое. Начело на отбора като старши треньор още веднъж ще бъде Петър Колев. Негови помощници ще са Ивко Ганчев, Емануел Луканов, Стоян Ставрев и Пламен Липенски.

Новите имена са тези на Стоян Ставрев, който ще се грижи за подготовката на вратарите. Ставрев е някогашен състезател на „ зелено-белите “. Има 61 дуела за отбора във всички шампионати. За последно той бе част от треньорския щаб на Литекс Ловеч.

Емануел Луканов е роден във Велико Търново. Като футболист е бил бранител в тима на Етър, както и в редица италиански клубове. Започва своята треньорска кариера в Черно море, а по-късно е работил в Ал-Касия (Саудитска Арабия) и Ягелония (Бялисток, Полша).

От идващия сезон Берое ще има и втори тим, който ще се състезава в Югоизточната трета лига. Старши треньор на отбора ще бъде Слави Жеков, а негов асистент ще е Веселин Пенев. Подробности за присъединяване и състава на отбора ще бъдат оповестени в допълнение
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР