Общо шест от новите локомотиви Смартрон“ на БДЖ, които са

...
Общо шест от новите локомотиви Смартрон“ на БДЖ, които са
Коментари Харесай

БДЖ пуска в движение шест локомотива „Смартрон“ след планов ремонт

Общо шест от новите локомотиви „ Смартрон “ на БДЖ, които са спрени от употреба за замяна на моноблокови колела, ще бъдат пуснати поетапно в придвижване до края на октомври. След предписание на зам.-министъра на превоза и известията Красимир Папукчийски за предприемане на незабавни дейности от страна на управлението на БДЖ, е направен прецизен график за осъществяването на промяната на старите износени моноблокови колела с нови, оповестиха от превозвача.

По този метод е усъвършенствана успеваемостта в осъществяването на активността, като досега напълно са възобновени и в придвижване три локомотива. 

Според утвърждения график до понеделник /3-ти октомври/ се чака да бъдат подготвени други два, а до края на седмицата /7-ми октомври/ ще бъдат възобновени и още два локомотива „ Смартрон “. Следващите два локомотива с сменени моноблокови колела, ще бъдат подготвени до 21-ви октомври 2022 година

Чрез възобновяване на локомотивите „ Смартрон “ в употреба се понижава дневният дефицит на тягов преносим състав за обслужване на композициите, като това води до доста възстановяване на осъществяването на Графика за придвижване на влаковете.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР