Общо шест компании стигнаха до финала на конкурса Фабрика на

...
Общо шест компании стигнаха до финала на конкурса Фабрика на
Коментари Харесай

Шест компании се борят за приза Фабрика на годината

Общо шест компании стигнаха до финала на състезанието " Фабрика на годината ", като радостното е, че измежду най-хубавите множеството са пловдивски. 

В първия стадий на състезанието участваха общо 24 компании, които бяха оценени по справедливи софтуерни и финансови критерии. С най-вече точки в късия лист влизат " БТЛ индъстрийз ", " Милара интернешънъл ", " Монделийз България продакшън ", " Сенсата технолоджис ", " Солвей Соди " и " Шнайдер електрик България ". Те минават през в допълнение изявление с софтуерния съветник Novarto.

Конкурсът " Фабрика на годината " се провежда от " Капитал " в партньорство с Община Пловдив и Trakia Tech като продължение на самодейността " Индустрия 4.0 ".

Крайният победител ще бъде определен от без значение жури и ще стане явен на церемонията по награждаване на 8 декември. Той ще носи наградата до идващото издание на състезанието през 2023 година

Целта на самодейността е да се даде гласност на положителните образци в индустриалните предприятия, както и да се насърчат повече компании да се модернизират, изясняват уредниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР