Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента

...
Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента
Коментари Харесай

Фирмите са заявили с 20% повече площи на есенния панаир в Пловдив

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани досега за идния Международен механически панаир в Пловдив, оповестиха от там.

Той ще се организира от 25 до 30 септември, само че съгласно уредниците към този момент ясно проличава, че ще бъде доминиран от огромното наличие на български компании. Именно те най-значително уголемяват експозициите си и усилват броя си спрямо данните от август предходната година.

Ръстът демонстрира, че българският бизнес влиза решително в следкризисния интервал и ще показва доста нови произведения на деловия конгрес за капиталови артикули и технологии, показват от панаира. Очаква се в Международен панаир Пловдив да се съберат компании от 40 страни, работещи в региона на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, осведомителните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, химическата и минната индустрия, превоза и автосервизното съоръжение, автомобилната промишленост.

Най-голям скок в своето развиване прави профилираната галерия " Стройтех ". Към момента участниците са с 19% повече, а изложбените площи нарастват с 64%. Подемът се дължи на бързото възкръсване на бранша и на новите начинания в границите на изложбата. Това са секцията " Галерия Имоти ", която ще презентира жилищни, търговски, индустриални, туристически обекти и капиталови планове, и профилираната експозиция за тежка техника за създаване на инфраструктурни уреди. Те привлякоха доста компании от двата бранша, като и от други бизнес сегменти, гравитиращи към тях.

С максимален брой участници още веднъж ще бъде " Машиностроене ", водачът измежду 11-те профилирани изложения в границите на Есенния панаир в Пловдив. Секция за агротехника и съоръжение за селското стопанство разшири нейния браншови обсег.

Най-атрактивната галерия - " Автосвят Пловдив ", ще предложи по-богата гама камиони, рейсове и профилирани транспортни средства.

По-голям ще е асортиментът в изложбите " Елтех " и " Енеко ". Това проличава от обстоятелството, че и при тях има уголемение на експозициите – надлежно с 29% и 24%, спрямо август предходната година. Участниците в " Елтех " демонстрират най-хубавото от света на електрониката и електротехниката, а в " Енеко " - новости в енергетиката и екологията, най-вече съвременни решения за понижаване на енергийните разноски и на нездравословните въздействия върху околната среда.

Истински взрив отбелязва изложбата " Инфотех ", която ще бъде ситуирана в цяла палата и ще зарадва феновете на електронните спортове с интернационален гейминг шампионат.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР