Общо петима са пострадалите военнослужещи, участвали във въздушно-десантната операция, която

...
Общо петима са пострадалите военнослужещи, участвали във въздушно-десантната операция, която
Коментари Харесай

Командир Джонсън: Петима са пострадали при учението край Пловдив

Общо петима са потърпевшите военнослужещи, взели участие във въздушно-десантната интервенция, която е част от учението „ Swift Response 2019 ” на Съединени американски щати в Европа. Това заяви пред публицисти на летище „ Чешнегирово “ Ерик Джонсън, пълководец на 82 въздушно-десантска артилерия, съобщи " Фокус ".
" Веднага след случая е била изискана идентификацията на ранените парашутисти ", сподели Джонсън.
Те неотложно са били превозени в локална болница. При идването им в лечебното заведение един от тях е разгласен за мъртъв, различен е оставен за още проучвания, а други трима са се върнали към поделението си.
По думите на Ерик Джонсън въздушно-десантните учения са извънредно рискови и изискват съществени ограничения за сигурност.
Той посочи, че тези учения са едни от най-опасните освен в Съединени американски щати, а и в международен мащаб и подготовката за тях е сериозна. Всички участници в учението изричат съболезнования към фамилията и военното формирование на починалия. Ерик Джонсън добави, че съгласно протокола следваща информация ще бъде предоставена по съответните национални канали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР