Общо наказание и глоба получи 31-годишен водач, управлявал нерегистриран автомобил,

...
Общо наказание и глоба получи 31-годишен водач, управлявал нерегистриран автомобил,
Коментари Харесай

Условна присъда за дрогиран водач, шофирал във Варна автомобил с чужди табели

Общо наказване и санкция получи 31-годишен лидер, управлявал нерегистриран автомобил, с табели за друго МПС и под въздействие на опиат

 

Делото завърши през днешния ден с реализирано и утвърдено в правосъдна зала съглашение. За всяко от действията бяха избрани обособени санкции.

31-годишният обвиняем би трябвало да изтърпи най-тежкото от тях - 3 месеца отнемане от независимост, отсрочено с изпитателен период от 3 години. На подсъдимия бе наложено и наказване отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство за период от 6 месеца.

Случаят е от 28 януари предходната година във Варна.

В следобедните часове на тази дата, при ръководство на лек автомобил със шуменска регистрация, подсъдимият е бил спрян за контролна инспекция от полицейски автопатрул.

Оказало се, че ръководената от него кола е импортирана от чужбина и нерегистрирана в страната по надлежния ред, като била с сложени регистрационни табели, издадени за различен автомобил от друга марка и модел. Освен това, при инспекцията на лидера с дрегер тест за опиати се открива, че той кара след приложимост на метамфетамин.

31-годишният мъж е с чисто правосъдно минало. В негова тежест се разпореждат разноските по делото. Споразумението е дефинитивно и влиза в действие незабавно.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР