Общо над 30 400 светкавици са паднали в пика на

...
Общо над 30 400 светкавици са паднали в пика на
Коментари Харесай

Бурята: Какво количество мълнии отчетоха синоптиците?

Общо над 30 400 светкавици са паднали в пика на бурите над част от Балканския полуостров и България. Това демонстрират данните от европейските организации, които наблюдават рисковите метеорологични феномени. За страната ни няма точна статистика, само че мълниите, най-вероятно, не са били по-малко от 3000.

Според синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология не е имало рекордни количества превалявания.

В София за 24 часа са паднали 58 литра на квадратен метър. Те са под месечната норма за столицата през май, която е 72,9 литра.

 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка

В София борбата с вредите продължава

Но обилни количества на преваляванията са регистрирани в тетевенското село Рибарица - 59 литра, и троянското Шипково - 48 литра на квадратен метър.

24 май се обрисува дъждовен, само че дъждът няма да помрачи празничните шествия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР