Общо между България и е търсенето на различни видове инструменти

...
Общо между България и е търсенето на различни видове инструменти
Коментари Харесай

И при Борисов, и при Лукашенко има граничещи с паниката реакции

„ Общо сред България и е търсенето на разнообразни типове принадлежности за отклонение на вниманието и на политическия развой от страна на ръководещите... В България и в Беларус позицията е една и съща - съмнение в изборите и в ръководството... И при, и при Лукашенко виждаме граничещи с суматохата политически реакции “. Това сподели пред БНР Ивайло Калфин.

 Политически зоопарк: Защо Бойко Борисов потегли да трансформира Конституцията? " Политически зоопарк ": Защо Бойко Борисов потегли да трансформира Конституцията?
ГЕРБ ще внесе план за нова Конституция, която да отбрани правилата и началата на нашето съвремие. Това разгласи с изказване министър председателят Бо...
Според него тематиката за бедността и за неравенството в обществото би трябвало да е с по-голям приоритет: „ Решението на държавното управление за линията на беднотия да се дефинира не от справедливи индикатори, а от положението и опциите на бюджета е перверзия във връзка с обществената политика, в случай че има методики в Европейски Съюз, по които се дефинира кой е безпаричен “.
Калфин акцентира, че „ предложенията за нова са политически развой, който няма причини, а юридически са извънредно уязвими “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР