Общо четирима мъже, сред които баща и син от местно

...
Общо четирима мъже, сред които баща и син от местно
Коментари Харесай

Откриха над 50 кг марихуана край Свиленград

Общо четирима мъже, измежду които татко и наследник от локално село, са арестувани по два случая навън доста количество наркорастителност.

Служителите на реда от РУ-Свиленград подхванали през вчерашния ден инспекция в дом в с. Момково, благосъстоятелност на 57-годишен мъж. В парцела били открити 164 стръка суха зелена листна маса с тегло към 30 кг, реагирали на канабис. Върху неголяма повърхност наоколо са открити засети и 25 растения - още 20,5 кг от същата дрога. Освен притежателя на парцела, е арестуван и 35-годишният му наследник. Образувано е досъдебно произвеждане.

Със същата мярка - задържане за период до 24 часа в РУ-Свиленград са били доведени и двама мъже от Любимец, още веднъж за държане на опиат. Към 16.00 ч. през вчерашния ден чиновници от сектора в Любимец ревизирали региона на икономически двор в обитаемото място. В изоставена постройка органите на реда разкрили складирани стръкове зелена листна маса, с общо тегло над 7,4 кг, съгласно данните от полевия наркотест - канабис. На мястото били открити двамата мъже - на 28 и 24 години. Те са арестувани по формираното досъдебно произвеждане. Повдигнато им е обвиняване, с прокурорско разпореждане мярката за задържането им е удължена до 72 часа.

Работата продължава под наблюдението на Районна прокуратура-Свиленград.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР