Общо четирима души ще получат обвиняения след катастрофата, при която

...
Общо четирима души ще получат обвиняения след катастрофата, при която
Коментари Харесай

Четирима души ще получат обвинения след смъртта на Милен Цветков

Общо четирима души ще получат обвиняения след злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков. Освен шофоьрът на колата – 22 годишният Кристиян Николов – обвинена е и майка му Десислава Николова, Двамата му спътници – синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги и момиче, пътувало в колата, също ще бъдат привлечени към отговорност.

Не санкция, а обвиняване

Николова към този момент е обвинена за това, че е дала колата на сина си, който бил дрогиран. Прокуратурата показва, че такава възбрана има в Закона за придвижването по пътищата. Нарушението се санкционира с санкция. В този случай обаче от държавното обвиняване настояват, че има осъществено закононарушение. Николова е освободена от ареста против 100 хиляди лева гаранция. Пред медиите тя резервира безмълвие. Дамата е изпълнителен шеф на „ Винпром Карнобат “ и съучастник на предприемача Миню Стайков, който е в ареста повече от година. Катастрофиралата кола е фирмена благосъстоятелност.

На депутатския наследник Иванов и пътувалото в колата момиче ще бъдат повдигнати обвинявания за затаяване на истина, оповестиха от прокуратурата. Материалите против тях са отделени в друго дело и ще бъдат изпратени на районната прокуратура в София.

Междувременно в обществените мрежи се появи видео от злополуката. От записа излиза наяве, че водачът на джипа не е направил никакъв опит да спред преди удара. На косъм се разминават няколко пешеходци, които в същия миг пресичат платното.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР