Общо четири случая на блудство във Варна са регистрирани от

...
Общо четири случая на блудство във Варна са регистрирани от
Коментари Харесай

Четири докладвани случая на блудство във Варна за полугодието

Общо четири случая на блудничество във Варна са регистрирани от полицията за първите шест месеца на годината. Това сподели информация на Moreto.net с оповестените от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи данни за равнищата на престъпността в района.

Единият от случаите е на територията на Първо районно ръководство и е оголен, останалите три в обсега на Трето районно ръководство обаче остават без открит причинител.

Според закона, който извърши деяние за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14-годишна възраст, се санкционира за блудничество с отнемане от независимост от една до шест години. Когато има „ използвана мощ или заплашване, посредством употребяване на безпомощното му положение или посредством привеждането му в такова положение или посредством потребление на състояние на взаимозависимост или контрол, се санкционира с отнемане от независимост от две до осем години. “

На територията на Трето РПУ има и един оголен случай на съвкупление с малолетно лице.

От полицията регистрират три неразкрити и един оголен случай на сводничество.

В първите шест месеца на годината служителите на реда са записали три закононарушения, свързани със заразяване с венерическа болест. Случаите са разкрити.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР