Общо 96 полицаи днес положиха клетва за спазване на Етичния

...
Общо 96 полицаи днес положиха клетва за спазване на Етичния
Коментари Харесай

96 полицаи положиха клетва да спазват Етичния кодекс на служителите в МВР

Общо 96 служители на реда през днешния ден поставиха клетва за съблюдаване на Етичния кодекс на държавните чиновници в Министерство на вътрешните работи на тържествена гала в Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.

С клетвената гала приключва първичната подготовка на новоназначените служители на реда, която трае шест месеца. След приключването и те получават статут на пълноправни чиновници и ще се влеят в редиците на сътрудниците си от Столична дирекция на вътрешните работи, Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Хасково, Ямбол и Пловдив.

Няма нищо по-важно и по-възвишено от това да защитавате ползите на България и на нейните жители, сподели в обръщението си към стажантите заместник-министър Стефан Балабанов.

Той им пожела да бъдат безкомпромисни към нарушителите на публичния ред и причинителите на закононарушения, да поддържат и предизвикват тези, които съграждат и работят в името на страната ни.

В Центъра за подготовка в Пазарджик стажантите са минали през правна, физическа, стрелкова, тактическа и психическа подготовка, съчетани с на практика стажове в структурните звена, където са назначени. Завършилите образованието с отличен триумф са наградени от Ректора на Академията на Министерство на вътрешните работи старши комисар доцент доктор Неделчо Стойчев и шефа на ЦСПП-Пазарджик комисар Стоян Зайков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР