Общо 71 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг (част от EVN

...
Общо 71 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг (част от EVN
Коментари Харесай

EР Юг с готовност за реакция в случаи на аварии по време на предстоящите празнични дни


Общо 71 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг (част от EVN България) са в подготвеност да реагират при нужда от премахване на възможни повреди по време на идните коледни и новогодишни празнични дни. Дружеството има опция за включване на спомагателен брой сътрудници и техника при изключителни обстановки, както и да задейства специфичен спешен щаб.

Както всяка година, сдружението няма да прави планови поправки действия по време на формалните почивни дни , свързани с изключвания на мрежата. Такива ще бъдат осъществявани единствено при положение на незабавна нужда за гарантиране сигурността на доставките.

Като част от настоящата подготовка за работа през зимата сдружението е доставило по места техника, принадлежности и материали с оглед обезпечаване на спешен запас. В това число влиза и доставка на профилирана машинизация – високопроходими коли, автовишки, моторни шейни, както и АТV и UTV  за труднодостъпните региони. Дежурните екипи поддържат връзка с непрекъснато функциониращите два профилирани диспечерски центъра на „ Eлектроразпределение Юг “ за ръководство на електроразпределителната мрежа.

В случай на спиране на снабдяването клиентите могат да алармират на профилираната денонощна линия за повреди 0700 1 0007. При избиране на тел.  0700 1 0007 клиентите могат да получат информация за към този момент известни повреди. По този метод не е належащо клиентът в допълнение да се свързва със помощник от телефонния център, с цел да даде информация за липса на зареждане в изброените обитаеми места, защото повредата е записана и се работи по нейното премахване.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР