Общо 61 камиона с хуманитарна помощ пристигнаха в северната част

...
Общо 61 камиона с хуманитарна помощ пристигнаха в северната част
Коментари Харесай

Започна най-голямата доставка на помощи за Газа - пристигнали са общо 61 камиона

Общо 61 камиона с филантропична помощ дойдоха в северната част на Ивицата Газа като част от най-голямата сходна доставка от началото на войната сред " Хамас " и Израел, съобщи ДПА.
Прочетете още
Палестинският Червен полумесец сполучливо докара камионите, заяви нощес филантропичната организация. Хората ще получат вода, медикаменти и здравно съоръжение на четири пункта в Северна Газа, съобщи още тя. Службата на Организация на обединените нации за съгласуваност на филантропичните въпроси сподели, че 187 камиона са пристигнали в анклава до нощес. 

Преминаването на 200 камиона в Газа в началото бе планувано за през вчерашния ден, само че бе забавено от щателна инспекция на товара. Службата на Организация на обединените нации сподели, че в Ивицата Газа през вчерашния ден са били доставени 129 000 литра дизелово гориво, както и четири резервоара с газ за готвене. 

Температурите в Газа паднаха и има възходяща потребност от средства, с които нуждаещите се могат да се стоплят, като матраци, одеяла, материали за коригиране на потърпевшите къщи и приспособени за зимни условия палатки. Доброволци до момента за раздали пакети, включващи средства за спане, готвене, миене и палатки само в южната част на Ивицата, защото съгласно Службата на Организация на обединените нации няма безвреден достъп до Северна Газа. Близо 1,7 милиона са били разселени поради боевете в анклава.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР