Общо 6 контролни срещи ще изиграе отборът на по време

...
Общо 6 контролни срещи ще изиграе отборът на по време
Коментари Харесай

Монтана започна подготовка, ще играе шест контроли

Общо 6 контролни срещи ще изиграе тимът на по време на зимната си подготовка. Серията инспекции започва на 16 януари против третодивизионния. Останалите пет са на лагера в Алания, на който монтанци отпътуват на 18-ти. Съперниците за тях към момента не са ясни, знаят се единствено датите – 21, 25, 27 и 30 януари и 3 февруари.

Старши треньорът Атанас Атанасов изведе за първа подготовка през днешния ден група от 21 футболисти. Вратарят Благой Макенджиев идва на следващия ден, а, който се възвръща от интервенция от херния, е чакан до края на седмицата. Три са новите попълнения досега. Вратарят Марио Кирев идва от ФК, бранителят от отказалият се от присъединяване във Втора лига Кариана, а нападателят Димитър Законов от Хебър. Монтана си върна централния нападател -Каската, който през есента игра като преотстъпен на Кариана. Подготовка с първия отбор започнаха и двама футболисти от ДЮШ - (вратар) и Румен Георгиев (нападател).

Целите са място в първата четворка от втората осмица, съобщи на Атанасов. Старши треньорът на монтанци се надява напролет срещите да се играят пред аудитория и приветства въвеждането на системата ВАР за плейофите.

Кои започнаха подготовка:

вратари: Марио Кирев (ФК Кюстендил), Петър Петров (ДЮШ);

бранители:,,,,,, Давид Кики, Стоян Предев (Кариана);

полузащитници и нападатели:,,,,,,,, Владислав Цеков (Кариана), Румен Георгиев (ДЮШ), Димитър Законов (Хебър).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР