Общо 46 души са пътували в товарния микробус с мигранти,

...
Общо 46 души са пътували в товарния микробус с мигранти,
Коментари Харесай

Продължава издирването на шофьора на катастрофиралия на ”Тракия” бус с мигранти

Общо 46 души са пътували в товарния микробус с мигранти, който катастрофира тежко през вчерашния ден на автомагистрала " Тракия ". Той е бил с потенциал за товар от 1,5 тона, а общото тежестта на хората вътре е било към 3,5 тона. Бусът е бил претрупан, остарял и в недобро техническо положение, обявиха от Районната прокуратура в Стара Загора.

Спукал е задна лява гума, което довело до отклоняването му към дясната мантинела и той е станал на процедура неуправляем.

Продължава да се търси водачът на транспортното средство, който е избягал от мястото на произшествието. Все още се прецизира самоличността му.

Собственикът на микробуса е малоимотно лице от Благоевград, което приказва за фиктивна благосъстоятелност. Установена е съпричастност и на различен микробус, открит в Перник.

От прокуратурата регистрират, че трафикът на мигранти се усилва, евентуално поради подобряването на атмосферните условия. В Турция се намират към 4 млн. мигранти, подсетиха още от обвиняването и прибавиха, че би трябвало да се усъвършенства защитата на границата, тъй като " нещата стартират да излизат отвън надзор ".

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР