Общо 35 точки са включени в дневния ред на предстоящата

...
Общо 35 точки са включени в дневния ред на предстоящата
Коментари Харесай

Вдигат таксите на сватбените ритуали в Монтана

Общо 35 точки са включени в дневния ред на идната сесия на Общински съвет – Монтана. Тя ще се организира на 26 юли /вторник/ от 14 часа в Младежкия дом.
На нея ще бъде прегледано осъществяването на бюджета на Община Монтана за първото полугодие.
Инж. Иво Иванов – ръководител на Общински съвет - Монтана, ще регистрира активността му за същия интервала. Тема на постоянното съвещание ще бъдат и докладите за шестмесечието на общинските сдружения - „ Самостоятелна медико-техническа лаборатория №1” ЕООД, „ Регионално хранилище за боклуци – Монтана” ЕООД, „ Технологичен парк” ЕООД, „ Общински пазар” ЕООД.
Съветниците ще гласоподават и обновен Ценоразпис на услугите в радостното бюро в Общинско дружество „ Обреден дом”. Предвижда се завишаване на цените най-много на сватбените ритуали с фолклорен детайл. Промяната е съобразена освен с пазарния принцип и повишеното търсене на тази съответна услуга, само че и с повишаването на разноските на сдружението като разследване на нарастването на цените на горивата, електрическата сила, материалите и минималната работна заплата. При осъществяването на радостните ритуали вземат участие танцьори, певици и други, чието заплащане се договаря годишно и е съобразено с минималната работна заплата.
Очаква се да бъде утвърдено предлагането улици в село Благово да бъдат именовани „ Синчец”; „ Крайна”; „ Велина” и „ Здравец”.
Голяма част от точките, включени в дневния ред на последната за политическия сезон сесия, са свързани с устройство на територията и ръководство на общинската благосъстоятелност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР