Общо 322-ма служители от ОДМВР – Пловдив са наградени за

...
Общо 322-ма служители от ОДМВР – Пловдив са наградени за
Коментари Харесай

Пловдивски полицаи с отличия по случай 144-та годишнина от създаването на МВР

Общо 322-ма чиновници от ОДМВР – Пловдив са наградени за проявена разпоредителност, безупречно осъществяване на служебните отговорности и реализирани високи резултати във връзка професионалния празник на ведомството, който се отбелязва на 5-ти юли.

С „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи ” III степен от министъра на вътрешните работи е почетен началникът на бранш „ Охранителна полиция ” към РУ- Асеновград.

От основния секретар на Министерство на вътрешните работи групова парична премия получават деветима чиновници от отдел „ Икономическа полиция ”, а самостоятелна – шестима техни сътрудници от отдел „ Криминална полиция ”, четирима от 04 районно управление (на МВР) и двама от РУ- Карлово.

Със заповед на основен комисар Петър Тодоров е оповестена признателност за единадесет чиновници от 01 районно управление (на МВР) и един от отдел „ Разследване ”, а с писмена хвалба се награждава чиновник от отдел „ Икономическа полиция ”.

За значителен принос в осъществяване на задачите и целите в активността на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи от шефа ст. комисар Васил Костадинов с писмена хвалба са отличени общо 267 чиновници от съставите на 01, 02 и 05 районно управление (на МВР), районните ръководства в Асеновград, Карлово, Раковски, Хисаря, Труд и Първомай, отдел „ Разследване ”, секторите Базова научно-техническа лаборатория ”, „ Охрана на публичния ред, териториална полиция и надзор на рисковите средства ”, „ Общинска полиция – Пловдив ”, „ Специализирани полицейски сили ”, „ Специални тактически дейности ” и „ Пътна полиция ”. Същата премия от началниците си получават четиринадесет служители на реда от 05 районно управление (на МВР) и шестима от РУ-Труд.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР