Общо 306 отбора от 119 компании от различни бизнес сектори

...
Общо 306 отбора от 119 компании от различни бизнес сектори
Коментари Харесай

Postbank Business Run 2019 събра над 11 000 лева в подкрепа на две каузи

Общо 306 тима от 119 компании от разнообразни бизнес браншове се включиха в благотворителното щафетно тичане Postbank Business Run 2019, което се организира през вчерашния ден на територията на Бизнес Парк София. Седмото и най-мащабно издание на междуфирменото съревнование се провежда за следващ път от състезателен клуб „ Бегач “ с поддръжката на Пощенска банка.
Най-големият тиймбилдинг в България беше осъществен в поддръжка на две дела. Събраните средства от над 11 000 лева ще бъдат дарени за 12 стипендии „ Продължи “ на Националната асоциация по приемна грижа и фондация BCause за поддръжка на възпитаници в приемни фамилии да продължат сполучливото си показване в учебно заведение и по план на фондация „ Воден път “ за обезпечаване на водна рехабилитация на деца с увреждания. 
Инициативата събра близо 1300 участници, като към бегачите се причислиха и 45 деца на възраст от 4 до 16 година, които се надпреварваха в Kids Run, която се прави от сертифицирани треньори по програмата на IAAF –Kid’s Athletics. За трета година се организира и надпреварата CEO Dash, в което се включиха 10 изпълнителни шефове от разнообразни компании.
Победител в щафетата бе тимът на SAP Top Team от компанията SAP Labs с време от 1:00:26. Призът за „ Най-бърз женски тим “ бе присъден на дамския тим SAP Tech Girls от компанията SAP Labs с време 1:13:21. В надпреварата за изпълнителни шефове и висши мениджъри CEO Dash най-бърз измежду мъжете бе Боян Рашев от компанията Denkstatt България, който измина дистанцията от 1 километър за 2:58, а измежду дамите – Нина Проданова-Лозева от компанията ITCE (Innovative Training and Consulting Solutions) с време 4:07. Най-добрият тим на Пощенска банка се показа чудесно, като зае 16-o място с общо време от 1:07:17. Финансовата институция се включи в надпреварата с общо 16 тима.

През 2019 година надпреварата ще се организира и в още два града: на 9 юни във Варна и на 6 октомври в Пловдив. Основна цел на Postbank Business Run е да бъде привлечено вниманието на хората към здравословния метод на живот, като се предизвика у тях желанието за победа посредством екипна работа и съдействие в името на благородна идея. Цялата информация за събитието е налична ТУК.
Инвестициите и развиването на дълготрайната резистентност на бизнеса са главен детайл в политиката за корпоративна обществена отговорност на Пощенска банка. Водещата финансова институция интензивно подкрепя планове в някои от главните сфери на публичния живот, като обучение, просвета, спорт и грижа за околната среда.
Освен поддръжка за благотворителното щафетно тичане Postbank Business Run, Пощенска банка сполучливо развива вътрешна стратегия за екологично отговорно държание „ Зелени дружно ”, взе участие в интернационалната самодейност PARKing Day, построява дълготрайно и стратегическо партньорство със СофтУни и други водещи висши образователни заведения, развива менторство на образователни банки от Националната търговско-банкова гимназия и доста други.
Пощенска банка работи с някои от най-големите неправителствени организации в България и се стреми да бъде техен дълготраен сътрудник. За всички свои планове в областта на корпоративната обществена отговорност Пощенска банка е отличавана с редица национални и интернационалните награди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР