Общо 266 гласоподаватели - 159 пациенти и 107 служители от

...
Общо 266 гласоподаватели - 159 пациенти и 107 служители от
Коментари Харесай

Над 200 пациенти и медици ще гласуват в две от болниците в Пловдив

Общо 266 гласоподаватели - 159 пациенти и 107 чиновници от личния състав обявиха предпочитание да  упражнят правото си на глас на изборите в неделя в пловдивската болница „ Свети Георги “. В базите на лечебното завдение са разкрити общо 5 секции. Две от тях са за пациентите в постройката на „ Пещерско шосе “ – на петия и единайстия етаж, където са клиниките по ортопедия и хирургия. За заболелите от ковид е обезпечена независима секция в инфекциозната клиника. Осигурена е и секция за болничните служители  от хириургичния блок.  В базата на бул. „ Васил Априлов “ е разкрита секция в клиниката по кожни и венерически заболявания, където ще могат да гласоподават и пациенти, и дежурния личен състав. 
Прочетете още
В една секция гласоподават в „ УМБАЛ-Пловдив “ пациенти и чиновници на 2 октомври

Една секция ще бъде разкрита в „ УМБАЛ-Пловдив “ на изборите за народни представители на 2 октомври 2022 година, в неделя. По традиция тя ще бъде ситуирана в Заседателната зала на първия етаж.

До този миг общо 50 чиновници и пациенти, приети в болница в лечебното заведение, са декларирали предпочитание да упражнят правото си на глас.

Дежурният медицински екип е в подготвеност да окаже подпомагане на всички мъчно преносими заболели, които желаят да гласоподават и не могат сами да се доберат до секцията, увериха от управлението.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР