Общо 25 водачи, качили се зад волана след употреба на

...
Общо 25 водачи, качили се зад волана след употреба на
Коментари Харесай

25 пияни шофьори, 12 дрогирани засякоха пак за 24 часа

Общо 25 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол са заловили служителите на реда през последните 24 часа. 11 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 14 - с над 1,2 на 1000, един е отказал тест.

Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 12 души , а други седем, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани.

Данните по традиция оповестяват от Министерство на вътрешните работи и са годни до 16 часа. Не се виждат особени промени при контрола на трафика, макар че през вчерашния ден служебният вътрешен министър Демерджиев.

Проверени са 8538 моторни транспортни средства . Извършен е надзор на 11060 водачи и пасажери. До момента са формирани 2325 фиша и 631 акта за открити административни нарушавания.
 Граждански арест на пияна шофьорка в София
Граждански арест на пияна шофьорка в София

Дрегерът отчел 3.10 промила

Припомняме и че служебният министър председател , даже преди провеждането на изборите, преодоляването на войната по пътищата. На войната на пътя може да се постави край. Финалът зависи от всеки един от нас. Не се намираме от двете страни на автомагистралите, тъй като сме дружно в това безумство, съобщи Гълъб Донев.

Иначе, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи стартира още по време на държавното управление на Кирил Петков, след жестоката злополука от 6 юли, при която в София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР