Общо 215 заявления за подпомагане на деца са постъпили в

...
Общо 215 заявления за подпомагане на деца са постъпили в
Коментари Харесай

215 деца са подали заявления за подкрепа от Българската Коледа“

Общо 215 заявки за подкрепяне на деца са постъпили в Администрацията на президента от началото на 17-ото издание на благотворителната акция под патронажа на президента "Българската Коледа “. Това стана ясно от известие на прессекретариата на президента.

Исканията са главно за диагностика, медикаментозна терапия, рехабилитация, медицински произведения и помощни средства, оповестяват от пресцентъра на президентството.

Приемането на заявки за подкрепяне на деца от „ Българската Коледа “ продължава през цялата година. Целогодишно се набират и дарения за самодейността.

Да сбъднеш фантазията на надарено дете - положителните каузи тази Коледа зависят от теб

От стартирането на седемнадесетото издание на акцията на 29 декември 2019 година до сегашния миг получените средства посредством банкови преводи възлизат на 1 858 000 лв.. Изпратените къси известия и гласови позвънявания са на стойност 544 000 лв.. Така бюджетът, с който „ Българската Коледа “ 2019/20 разполага, е 2 400 000 лева

Кампанията, която ще продължи през цялата 2020 година, е под наслов „ Да дарим бъдеще на болните деца “, а задачите – подкрепяне на нуждаещи се от лекуване и рехабилитация деца, и обезпечаване на модерна високотехнологична инсталация за диагностика, лекуване и рехабилитация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР