Общо 18 предложения от други отбори са постъпили в офисите

...
Общо 18 предложения от други отбори са постъпили в офисите
Коментари Харесай

Интер получи 18 оферти за свой 20-годишен нападател

Общо 18 оферти от други тимове са постъпили в офисите на Интер по отношение на младия италиански нападател Андреа Пинамонти. Според медиите в страната най-солидна е офертата на Бенфика, който предлага 15 милиона евро.

Според журналиста Николо Скира от „ Гадзета дело спорт” „ нерадзурите” нямат никакви планове да продават 20-годишния футболист. Единственият метод да се случи трансфер е посредством преотстъпване.

През януари Парма също опита да откупи Пинамонти, предлагайки 8 милиона евро. Тогава шефовете на Интер очевидно си взеха записка от метода, по който изтърваха Николо Дзаниоло в Рома.

Съвсем неотдавна Пинамонти се отличи с 4 гола за националния отбор на Италия, който приключи на 4-о място в Световното състезание до 20 години. Пинамонти след това отиде и в младежката групировка за европейското състезание, което започва на следващия ден. Талантът обаче трябваше да се отдръпна поради травма в коляното.

Пинамонти е младеж на Киева и през предишния сезон беше преотстъпен във Фрозиноне, където се регистрира с 5 гола в 27 мача.

Според португалското издание „ А Бола” Интер би бил подготвен да се раздели с острието, стига да получи най-малко 20 милиона евро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР