Общо 11 души са били задържани от органите на реда

...
Общо 11 души са били задържани от органите на реда
Коментари Харесай

11 задържани след протестите в неделя

Общо 11 души са били арестувани от органите на реда по време на митингите , обхванали страната в неделя.
 
В столицата са арестувани четирима души. Освен мъжът, карал демонстративно на пл. „ Княз Александър I “, в разнообразни районни ръководства са отведени още трима малолетни и един пълновръстен, които били засечени да носят неразрешени предмети. След снемане на пояснения и предизвестие, те са освободени, като малолетните са предадени на родителите.
 

По време на протестните дейности в Благоевград е открито краткотрайно нахлуване на пътното платно, на 9 лица са формирани протоколи по Закона за Министерство на вътрешните работи. В Монтана за разнообразни нарушавания на водачи са формирани 5 фиша и 13 акта по Закона за придвижване по пътищата.
 

Актове за открити административни нарушавания са формирани на трима протестиращи в Плевен , в полицейското ръководство е отведено едно лице. В рамките на проведеното автошествие в Силистра за открити разнообразни нарушавания са формирани общо пет акта, както и три протокола по Закона за Министерство на вътрешните работи.
 
 БГНЕС-->

При осъществени инспекции на територията на област Хасково са били открити петима без документи за идентичност, двама от които малолетни. Те са били отведени в РУ-Свиленград за определяне на самоличността им и са им формирани съответните актове. На водачите на три автомобила са формирани актове за нарушавания по Закона за придвижване по пътищата, откакто протестиращите са паркирали колите си на кръстовище, с което са затруднявали придвижването на директно преминаващи транспортни средства. Установени са и други участници, направили същото нарушаване, на които също следва сформиране на актове.
 

В рамките на протестните дейности на територията на МВР-Ямбол са формирани 28 протокола за предизвестие по Закона за Министерство на вътрешните работи, 6 акта за нарушавания, както и 26 санкции с фиш по Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР