Общност в Уисконсин остана разбита, след като предполагаем пиян шофьор

...
Общност в Уисконсин остана разбита, след като предполагаем пиян шофьор
Коментари Харесай

Четирима братя и сестри убиха коледно пазаруване след челен сблъсък с предполагаем пиян шофьор

Общност в Уисконсин остана разрушена, откакто хипотетичен пийнал водач се блъсна в кола с четирима братя и сестри на излизане от коледния пазар, убивайки всички в колата.

Даниел Гонзалес, 26, Фабиан Гонзалес, 23 Лилиан Гонзалес, 14, и Даниела Гонзалес, 9, бяха убити от пийнал водач на 16 декември в Weyauwega, на към 100 благи северозападно от Милуоки.

Полицията арестува Скот Фармър, на 47 година, малко след случая, и го упрекна в четири обвинявания в ликвидиране посредством потребление на транспортно средство в нетрезво положение, едно обвиняване за работа в нетрезво положение и едно обвиняване за работа, до момента в който е анулиран, причинявайки гибел.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: „ Родителите ми ме карат да споделям рождения си ден с мъртви близнаци и не мога да го понеса повече “

„ Жена ми в никакъв случай няма да бъде същата, само че със мощ, ще бъдем добре ", сподели Кърт Шилинг, вторият татко на жертвите. Семейство Гонзалес сподели пред WLUK, че братята и сестрите са единствено на към три благи от завръщането си у дом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР