Общият брой на милионерите в Монако се очаква да нарасне

...
Общият брой на милионерите в Монако се очаква да нарасне
Коментари Харесай

Увеличават площта на Монако, за да строят квартал на...



Общият брой на милионерите в Монако се чака да нарасне с 20% през идващото десетилетие. В числа това е към 2,7 хиляди души. Дори все още милионерите съставляват 35% от популацията на княжеството. Ръстът на търсенето води до обстоятелството, че в Монако към този момент няма място за създаване на нови първокласни недвижими парцели. Това е повода за реализирането до нов, извънредно огромен план за страната.

Властите стартират дейности за отводняване на крайбрежните територии. Ако всичко върви по проект, по този метод княжеството би трябвало да усили площта си с 6 хектара.

Планът би разрешил да бъдат издигнати общо 120 първокласни имения, в които квадратният метър ще е на приблизителна цена от 100 хиляди $. Това би трансформирало новия квартал в най-скъпото място за живеене на света. Освен жилищата, които се чака да заемат по-голямото пространство в планувания екоквартал, са планувани още парк, крайбрежна алея и пристанище за яхти.

Срокът за реализиране на проекта е 10 години. За това време би трябвало да се завоюва земя от Средиземно море, върху която да се построи кварталът. Проектът има зелена светлина персонално от ръководещия монарх принц Албер II. Работата по него към този момент е почнала.

тагове монако квартал милионер отводняване
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР