Общите теми между Демократична България и Продължаваме промяната са доста

...
Общите теми между Демократична България и Продължаваме промяната са доста
Коментари Харесай

Владислав Панев: Очаквам кална предизборна кампания от страна на ГЕРБ

" Общите тематики сред " Демократична България " и " Продължаваме промяната " са много повече от тематиките, които ни разделят. Да, по тематиката " Икономика " те (ПП) са насочени малко по-социално от нас (ДБ), само че можем да намерим допирателна по тематиката за до 3% бюджетен недостиг. Това беше залегнало в Бюджета на държавното управление на Кирил Петков и беше спазено - дефицитът за 2022 година беше 2,9%, без значение, че пенсиите и други обществени разноски бяха направени, само че това се дължеше на затварянето на кранчетата ".

Това съобщи по БНР депутатът от " Демократична България " Владислав Панев от " Зелено придвижване ". Той уточни като разделяща двете обединения и тематиката " Енергетика ".

Владислав Панев посочи изрично, че задачата на обединяването на Демократична България с Политическа партия е да бъдат първа политическа мощ в 49-ия парламент и да получат първия мандат за сформиране на държавно управление.

" Така че ние да диктуваме изискванията. Изборът пред България е бинарен. На 2-ри април избираме или ПП-ДБ, или ГЕРБ-ДПС-БСП ".

Според него реденето на листите за изборите няма да бъде проблем.

По думите му диалогът за положителни и неприятни не е тъй като на някого по този начин му е хрумнало, а е основан на практиката и гласуванията в Народното събрание.

Панев дефинира 48-ият парламент като " най-популисткия от Жан Виденов насам ", в който са били подхванати много безсмислени дейности:

" Но въпреки всичко две дребни промени се случиха. Едната е семействата да могат да конфигурират фотоволтаици върху покривите на къщите си без ограничаващи режими. Другата - синята карта, която ще разреши на бизнеса да наема по-лесно квалифицирани служащи от чужбина ".

Очакванията на Владислав Панев са за кална предизборна акция от страна на ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР