Общинското ръководство на Да, България поиска оставката на общински съветник

...
Общинското ръководство на Да, България поиска оставката на общински съветник
Коментари Харесай

Задържаха общински съветник от Да, България с наркотици

Общинското управление на " Да, България " изиска оставката на общински консултант от Плевен, в чийто дом са открити опиати, а самият той е бил арестуван.

Случаят е от 29 февруари вечерта, когато полицията отива на адреса на Павлин Стефанов на улица " П. Р. Славейков " в регионалния град по сигнал за фамилен скандал.

Униформените намират в жилището бял полиетиленов плик, вид спейсбек, с размери 9 см Х 5 см, съдържащ 5 бучки синкаво-зелено кристалообразно вещество с почти тегло 5 грама, гласи известието от бюлетина на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Задържан с полицейска мярка е 33-годишният общински консултант, жител на жилището. Извършен е оглед. Веществото е конфискувано за експертизи. Сезирана е Районната прокуратура и работата по случая продължава.

Ръководството на партията пък разгласи, че смъква политическото си доверие от Павлин Стефанов. От " Да, България " изрично декларират, че не толерират незаконни действия и държание в прорез с положителните нрави. Позицията на партията бе публикувана от пресцентъра на групировката.

" При сходно събитие и при сходно деяние на наш представител, без значение на какво равнище в ръководството, е честен акт и негово обвързване да подаде оставка от заеманата позиция. Факт е, че към този миг Павлин Стефанов отхвърля да се отдръпна от Общинския съвет, макар че има учредения това да се случи поради аморалните и противоправните му дейности. Това, че има съглашение с прокуратурата по неоспорим метод потвърждава, че има осъществено закононарушение, за което той е признал ", споделя националният представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " Свилен Трифонов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР